Het is een druk, maar mooi schooljaar geweest. Nu we beginnen aan de vakantie, kijken we even terug naar wat er eigenlijk allemaal gebeurd is.

 

* Weet u het nog? De Leesbingo van groep 5-6? Deze kunt u in de vakantie ook spelen!
Dit schooljaar hadden we ook weer de Kinderboekenweek, met als thema: ‘raar maar waar’! Dat betekende dus, proefjes doen!
* We zijn regelmatig op reis gegaan: Zo gingen de kleuters op een herfstwandeling, en ging groep 5-6 helemaal op reis naar de ijzertijd en naar de Romeinen!
* Natuurlijk kwam Sinterklaas ook weer op school, en hadden we later in december een gezellig kerstfeest!
* Dit schooljaar zijn we ook druk bezig geweest met techniek, zoals hier goed te zien is!
* De plannen voor het nieuwe plein zijn ook belangrijk geweest: zo hebben we in februari een kleedjesmarkt gehouden om geld op te halen voor het plein. In april zijn we bezig geweest met een sponsorloop tijdens de Koningsspelen!
* De meubels in groep 1-2 werden vervangen, en de oude meubels gingen naar Mozambique!
* We zijn natuurlijk ook druk bezig geweest met de Plantijn vlag: zo hebben we geskypet met internationale leerlingen, en was er een speciale ceremonie om de vlag te onthullen!
* Vooral aan het einde van dit schooljaar was Talenttijd erg belangrijk: we hebben gedanst, zijn de natuur in gegaan, leerden hoe we mooie bouwwerken konden maken en nog veel meer!
* De schoolreisjes waren ook een mooie tijd. Groep 3 en 4 gingen naar de Spelerij, groep 5-6 ging naar Nemo en Oud Valkeveen, groep 1-2 waren lekker aan het spelen in het Land van Jan Klaassen en groep 7-8 ging op kamp!
* We hadden nog meer feest dit jaar: in juni vierden we de verjaardag van alle meesters en juffen, met de Meester- en juffendag!
* Het einde van het schooljaar naderde: zo veegden juf Johanne en juf Desirée de kinderen van groep 2 naar groep 3, speelde groep 8 in de musical ‘Opgeruimd staat netjes’ en namen we afscheid van groep 8!

 

Zoals u ziet, het is een druk schooljaar geweest… maar wel erg leuk! We wensen iedereen een hele fijne vakantie en we hopen u maandag 22 augustus weer gezond en uitgerust op school terug te zien!


Leave a Reply