Links

Op deze pagina kunt u de links vinden naar organisaties, bedrijven of sites waar onze school ook mee te maken heeft, of sites waar u of uw kind informatie en oefeningen vandaan kunnen halen.

 

Heeft u nog een idee voor een link voor op deze site, laat het dan weten aan meester Rob!

 

Algemene informatie:

 

Digitaal communicatiesysteem: We maken gebruik van een digitaal communicatiesysteem om u, de ouders, te informeren van wat er op school gebeurt. Mocht u vragen hebben over dit systeem, kom dan even langs op school: wij helpen u graag.

 

Eem-Vallei Educatief: Dit is de website van Stichting Eem-Vallei Educatief, het overkoepelend orgaan waar ook Plantijn toebehoort. Voor een video over Eem-Vallei, klik hier.

 

Algemene Onderwijs Bond: De Algemene Onderwijs Bond is een bond die de belangen voor het onderwijspersoneel behartigt. Als er problemen zijn kan het onderwijspersoneel zich tot de AOB wenden.

 

Onderwijsinspectie: De onderwijsrapporten van de inspectie kunt u hier vinden, net als informatie over de onderwijsinspecteurs, hoe de inspectie te werk gaat en hoe het Nederlandse onderwijs er aan toe is.

 

Digitaal Barneveld: Alles over Barneveld. Links naar bedrijven, cultuur, verenigingen en evenementen.

 

Gemeente Barneveld: De website van de gemeente Barneveld.

 

Schoolinformatie:
Altijd al meer willen weten over de leermethodes op school? Hoe leert uw kind lezen? En zijn er sites met oefeningen die uw kind kan doen om beter te worden in rekenen, taal, etc? Hieronder vindt u de links naar deze sites.

 

De Online Klas: Op deze site vindt u oefeningen voor uw kind m.b.t. taal, rekenen en topografie. Geschikt vanaf groep 4.

 

Veilig Leren Lezen: Deze site biedt u informatie over de methode Veilig Leren Lezen, die door Plantijn gebruikt wordt in groep 3.

 

Overige links:
Kinderen hebben steeds vaker met internet te maken. Ze zijn af en toe zelfs op internet te zien! Hieronder vindt u dan ook de links die voor de kinderen interessant zijn, omdat ze er zelf in voorkomen!

 

Hoelahoep: De kinderen van groep 1-2 zijn bij dit NTR programma te gast geweest, waar ze Hoela en Hoep hebben geholpen met het maken van ijsbloemen.

 

Plantijn op Youtube: Hier vindt u het youtubekanaal van Plantijn. Alle filmpjes die wij maken, kunt u daar vinden.